dimarts, 8 de març del 2011

19M - NOVA JORNADA ESPECIAL DE VOT ANTICIPAT

A un mes per a la Consulta del 10 d’abril, Sant Martí Decideix afronta la tercera i última jornada especial de vot anticipat. Alhora que seguirem donant-nos a conèixer als veïns amb una nova bustiada ens permetrà de detectar qualsevol mancança de cara el 10A.



La darrera acció especial es desenvoluparà en la zona més complexa del districte. La Gran Via, la Rambla Prim i la Diagonal delimiten un gran triangle on la població es concentra en aquests tres eixos. Un perímetre densament poblat que amaga una extensa àrea industrial i de magatzems sense gairebé habitants.

El Front Marítim i Diagonal Mar són l’altra zona que també entra en aquesta jornada massiva de vot anticipat. Tot i ser una zona residencial més compacta, és de construcció relativament recent i encara no hi ha punts neuràlgics ben definits i una vida associativa dèbil en comparació amb els altres barris on hem fet les dues accions precedents.

La ubicació i els horaris dels diferents punts de votació s’han fet tenint en compte que són barris de grans blocs de pisos amb una població força heterogènia, sobretot als barris del Maresme i el Besòs que presenten una alta concentració de població extracomunitària arribada en la darrera dècada.

El 19 de març serà la darrera estació abans del 10 d’abril. Els voluntaris implicats en aquesta nova acció estem treballant per a què sigui tot un èxit i una injecció d’energia i optimisme per a tot Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada