dimecres, 2 de febrer del 2011

VISIBILITAT


Els punts de votació anticipada que cada dia es munten molts carrers de la ciutat són la millor manera de promoure la Consulta sobre la independència. Com més va, més barcelonins saben de què es tracta quan troben una pancarta del 10A. No són pocs els amics, familiars i companys de feina que comenten als voluntaris; l’altre dia vaig veure una parada al barri... És la constatació que el boca-orella funciona.


Des de Sant Martí Decideix volem que tot el districte conegui la cita amb les urnes el proper 10 d’abril pel que a més de centrar-nos en el vot anticipat també donem a conèixer la Consulta per altres mitjans.


A peu de carrer, des de Nadal molts comerços s’han avingut a l’encartellada que indica els punts fixos de votació anticipada més proper a qui fa cua per comprar el pa, llogar una pel·lícula, pren un cafè al bar de la cantonada o qui fa fotocòpies a la copisteria del barri.


Més amunt, molts balcons i finestres llueixen les banderoles que conviden a la participació. Si en voleu una, acosteu-vos a qualsevol punt de votació. Els 2€ que valen serviran finançar la consulta.


Cada cop són més les entitats adherides que difonen la Consulta entre els seus associats, ja sigui amb díptics als seus locals o per mitjà de les seves webs. A la nova pàgina d’Adhesions d'aquest web podeu veure algunes de les entitats que donen suport al 10A.


Estem treballant també per a què els diferents mitjans de comunicació del districte apareguin notícies i publiquin articles sobre Sant Martí Decideix i la feina que estem fent tots els voluntaris.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada